Webinaaritallenne: Ajattelunhallinnan johtaminen ja työhyvinvointi | Katso >>
Hyvinvoinnista kilpailuetua

Nyt kilpaillaan parhaista osaajista

Tehdäänkö teidän yrityksessänne oikeita asioita henkilöstön hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden eteen?

Käynnistämme haun yrityksistä, jotka janoavat saavutuksia henkilöstötyytyväisyydessä ja -pysyvyydessä. Ja jotka haluavat parantaa työn tekemisen laatua ja tuottavuutta intohimoisesti.

On aika miettiä työterveys uudelleen. Ratkottavat haasteet liittyvät sairauksien sijasta yhä useammin jaksamiseen tai sen puutteeseen. Näihin meillä on erinomaiset keinot vaikuttaa ennen kuin niistä muodostuu todellisia työkykyä uhkaavia tekijöitä ja tuottavan työn esteitä.

Työterveys kannattaa nyt ajatella kokonaisuutena, jossa ennakoiva, työntekijän todelliseen tarpeeseen perustuva hyvinvointitoiminta, lakisääteiset ja sairaudenhoidon palvelut on integroitu henkilöstön hyvinvointia, työntekijäkokemusta ja tuottavaa työtä lisääväksi kokonaisuudeksi. Nyt on aika siirtyä suorite- ja hintakeskeisistä palvelukilpailutuksista tasolle, joka tuo yrityksellenne kilpailuetua. Työterveys kaikkineen – myös meidät täällä Aavassa – pitää saada tulosvastuuseen toiminnan vaikuttavuudesta.

Miksi henkilöstön hyvinvoinnista pitää puhua aina ja uudelleen?

Koska terveys on kokonaisuus, josta ei voi erotella työhön liittyvää terveyttä ja muuta. On vain terveys. Koska tutkitusti vain hyvinvoiva ihminen pystyy toimimaan tavoitteellisesti sekä tehokkaasti. Hyvinvointi ei ole pelkkiä fiilisasioita. Se on kovan luokan mahdollistaja, joka vaikuttaa työn sujuvuuteen, innovointikykyyn ja näin asiakaskokemukseen asti. Rullaava työ, jossa kokee onnistumisia, lisää työtyytyväisyyttä ja henkilöstön pysyvyyttä. Mitä järkeä on taistella osaajista, kun samaan aikaan perälauta päästää huippuasiantuntijat ulos? Siirtymään työnantajalle, joka huolehtii ihmisistään.

Edellytämme kumppanuudessa yhteisiä tekoja – investointihalukkuutta hyvinvointiin

Kun ihmisten jaksaminen on yrityksellenne aidosti merkityksellistä, seuraavaksi on tehtävä tekoja henkilöstönne hyväksi. Kuten valitsemalla työterveyskumppani, joka haastaa muuttumaan. Me lupaamme puolestamme teille tässä sormustenvaihdossa seuraavaa:

  1. Rakennamme kanssanne eteenpäin katsovan hyvinvointiohjelman – tavoitteellinen.
  2. Parannamme henkilöstönne tuottavuutta 5 % eli yhden työviikon verran joka vuosi – tuottava.
  3. Asetamme tuottavuuden parannukselle rahalliset mittarit ja sitoudumme tuloksiin – takuulla.

Miten mittaviin hyvinvoinnin ja tuottavuuden tuloksiin päästään?

Vahvistamme kolmea yrityksenne voimavaraa samanaikaisesti: energinen ihminen, motivoiva työ ja inspiroiva kulttuuri. Kappas – huolehdimme jopa työkulttuurinne kehittymisestä.  Kattavien kartoituksien avulla osaamme ehdottaa oikein kohdistuvia tekoja, niin yksilö- kuin tiimitasolla.

Koska olen seurannut useita muutosmatkoja, pystyn lupaamaan teille hyvän huomisen. Jo ensimmäisen yhteisen toimintavuoden jälkeen asiakasyritystemme ihmiset ovat sanoneet voivansa paremmin, olevansa motivoituneempia ja sitoutuneempia. Pitävänsä työpaikastaan, yhdessä tekemisen kulttuurista ja esimiesten uudenlaista tuesta omalle työlle. Jopa rakastuvansa työpaikkaansa uudelleen.

Rahat takaisin – kasvatamme tuottavuuttanne takuulla

Asetamme omalle toiminnalle kovat tavoitteet. Pidämme huolen siitä, että myös asiakkaamme haluavat tavoitteellisesti parantaa työhyvinvoinnin johtamista. Muutosmatkan tavoitteet ja toimet kirjaamme hyvinvointiohjelmaan. Edistymistä seuraamme tarkasti raportoiden siitä teille.

Henkilöstön tuottavuuden kasvattaminen on investointi siinä kuin muukin. Helpotamme päätöksentekoa Tuottavuutta takuulla -palvelumallin avulla. Toteutamme ja osoitamme 5 % tuottavuusparannuksen yhdessä sovittujen mittareiden kautta. Jos emme saavuta yhteisiä tavoitteitamme, palautamme jopa 50 % sopimuksen kiinteähintaisesta osuudesta.

Tässä on reilu tarjous yrityksellesi. Lisääkin on luvassa, kun lähdet tunnustellen liikkeelle kanssamme. Sillä eihän hyvinvointi voi odottaa – eihän teillä ole varaa siihen?

Ota yhteyttä nyt.

Ota yhteyttä >>

 

Mika Järvinen
Myyntijohtaja, Aava, Yritysasiakkaat

 

Jaa artikkeli